Xbox Gift Card 15 Euro

  • DRM: Microsoft

  • OS: Xbox

  • Type: Gift Card

  • Publisher: Microsoft

  • Delivery Method: Digital

Geef een bevriende gamer een digitale Xbox-cadeaubon die hij of zij kan gebruiken in de online Microsoft Store, in Windows en op de Xbox.

Dit product kan niet worden geactiveerd in Verenigde Staten
€ 18,15
Op voorraad

Met een Xbox-cadeaubon kunnen ze zelf kiezen wat ze willen krijgen. Je kunt de bon gebruiken voor de beste nieuwe Xbox-gamedownloads, apps, films, tv-series, apparaten en meer. Er zijn geen extra kosten of vervaldatums waar je op moet letten. Deze digitale cadeaucode is geldig voor aankopen in de online Microsoft Store, op Windows en op de Xbox. Je kunt hem niet gebruiken voor aankopen in fysieke Microsoft-winkels.

De beste games - Hier vind je alles, van de klassiekers tot en met de nieuwste games. En geef jezelf map packs, uitbreidingen en meer cadeau.
Koop een nieuwe Xbox-bundel of de nieuwe Surface Pro. En verwen jezelf met baanbrekende accessoires.
Huur of koop populaire HD-films en de nieuwste tv-series, losse afleveringen of een heel seizoen.

Zodra de kaart is verzilverd via je Microsoft-account in België of Nederland, wordt de volledige waarde van de code toegepast en kan de kaart worden gebruikt voor in aanmerking komende producten (er gelden uitzonderingen) die je rechtstreeks kunt kopen bij geselecteerde digitale Microsoft-winkels. In aanmerking komende producten en de prijzen verschillen per regio, apparaat en in de loop van de tijd. Geografische beperkingen, land- en saldobeperkingen, belastingen, en kosten voor internetverbinding kunnen van toepassing zijn. Voor sommige content zijn betaalde abonnementen vereist. Je moet 13 jaar of ouder zijn. Behalve waar vereist bij de wet, kunnen codes niet worden verzilverd of ingewisseld voor contanten en zijn ze niet herlaadbaar of restitueerbaar. Als je een nieuw Microsoft-account wilt aanmaken of de volledige voorwaarden wilt lezen (welke zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd) ga je naar microsoft.com/cardterms. Ongeldig daar waar verboden of beperkt bij de wet.

 

Kaarten en codes uitgegeven door en ©/™/® Microsoft Corp, een Washington Corporation, en/of zijn dochterondernemingen.

 

Microsoft Corporation - One Microsoft Way - Redmond, WA 98052-6399 - V.S.

Dreamgame treedt op als intermediair namens Microsoft Corporation (zie artikel 9.3 van onze Algemene Voorwaarden)

  1. Ga naar microsoft.com/redeem
  2. Maak voorzichtig de code zichtbaar en voer deze in
  3. Begin met winkelen
DreamGame BV © All Rights Reserved 2021 KvK-nummer: 64585816 · BTW-nummer: NL855731485B01 · Alle prijzen zijn inclusief BTW