Playstation Plus 12 Maanden

 • DRM: PlayStation

 • OS: PlayStation

 • Type: Subscription

 • Publisher: Sony

 • Delivery Method: Digital

Dit product kan niet worden geactiveerd in Verenigde Staten
€ 72,59
Op voorraad

Til gamen naar een hoger niveau. Word vandaag nog lid van PlayStation®Plus.

 • Voeg je bij een wereldwijde community van spelers.
 • Ontdek nieuwe gamingmogelijkheden.
 • Profiteer van exclusieve voordelen voor leden

Til je PlayStation®-ervaring naar een hoger level met PlayStation® Plus U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na levering van het voucher met code annuleren. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug.

Voor annulering en terugbetaling kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres support@dreamgame.com,telefoonnummer +31 553124766  of postadres Laan van Spitsbergen 130, 7336 AX Apeldoorn.

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na levering van het voucher met code annuleren. U ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Voor annulering en terugbetaling kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres .

OPMERKING:
Deze tegoedboncode is verstrekt door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (met bedrijfsnummer 03277793), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms

Doe geen aankoop als u niet akkoord gaat met de voorwaarden. Gebruikers moeten 7 jaar of ouder zijn. Gebruikers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouders te hebben om een account te maken en moeten toestemming verkrijgen van degene die de rekening betaalt vóór het inwisselen. PlayStation®Plus-content/-diensten zullen variëren naargelang de leeftijd van de gebruiker die de tegoedbon verzilvert. Online features van specifieke games mogen na kennisgeving binnen een redelijke termijn worden geannuleerd. De games die bij het abonnement horen, kunnen veranderen. Beschikbaarheid van service niet gegarandeerd. WAARSCHUWING: DIT IS EEN DOORLOPEND ABONNEMENT. Looptijd: tot het abonnement wordt geannuleerd; De factureringsfrequentie: elke maand, elke 3 maanden of jaarlijks (zoals afgebeeld). Factuurbedrag: PS Store-prijs op betalingsdatum. Betaling wordt afgeschreven van uw PSN-portemonnee. De eerste betaling vindt plaats aan het eind van de eerste periode, geteld vanaf de datum van verzilvering (Opmerking: dit is mogelijk meer dan u voor de tegoedboncode hebt betaald). Latere prijswijzigingen worden per e-mail medegedeeld. Als uw portemonnee onvoldoende saldo bevat, wordt het vereiste saldo in rekening gebracht via de betaalmethode die is geregistreerd bij uw account (indien beschikbaar). U kunt het abonnement op elk moment annuleren. Het loopt dan door tot het einde van de desbetreffende factureringsperiode. U ontvangt geen restitutie voor gedane betalingen. Internetverbinding vereist. Tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld; kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld; wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder uw toestemming wordt gebruikt; kan slechts één keer worden gebruikt.

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

PLAYSTATION PLUS 12 MAANDEN (365 DAGEN)

Wil jij als eerste toegang tot de nieuwste games, toegang tot gratis game downloads en het online opnemen tegen de beste gamers? Kies dan voor PlayStation Plus 12 maanden! Deze kaart, ook wel PS Plus 12 maanden kaart genoemd, is een prepaid abonnementsservice die een maximale uitbreiding vormt voor de PlayStation. Na 365 dagen loopt het PS Plus abonnement automatisch af, je zit dus nergens aan vast.

 

WAARVOOR KAN IK DE PS PLUS 12 MAANDEN CARD GEBRUIKEN?

Til jouw PlayStation ervaring naar het maximale niveau met de PS Plus 12 maanden Card. Zorgeloos en ongehinderd gamen en dompel je onder in de wonderen werelden die PlayStation je te bieden heeft, je kunt genieten van de volgende voordelen:

 • PS4 online multiplayer
 • Maandelijks 2 nieuwe games helemaal gratis
 • Automatisch downloaden van gamepatches
 • 1GB online opslag voor gamesaves
 • Exclusieve kortingen op games in de PlayStation Store
 • Exclusieve kortingen op add-ons
 • PS Plus leden krijgen als eerste toegang tot nieuwe bètaversie en officiële demo’s
 • Regelmatig online game-evenementen alleen voor PS Plus leden

 

VOOR WELKE CONSOLES KUN JE PLAYSTATION PLUS 12 MAANDEN KOPEN?

PS Plus leden genieten met één lidmaatschap van alle voordelen van PlayStation Plus op de volgende consoles:

 • PlayStation 4 (PS4)
 • PlayStation 3 (PS3)
 • PlayStation Vita (PS Vita)

 

WAAROM BIJ DREAMGAME PS PLUS 12 MAANDEN BESTELLEN?

Klaar voor de maximale ervaring van het PlayStation Netwerk? Waar wacht je nog op? Bestel nu bij Dreamgame jouw abonnement. Wij zijn een officiële en erkende verkoper van het PS Plus 12 maanden prepaid abonnement, de card kopen wij rechtstreeks in bij de uitgever. Hierdoor weet je zeker dat je een werkende en officiële code koopt, zonder extra toeslagen. Daarnaast bieden wij tevens een uitstekende klantenservice en 24/7 bestelmogelijkheid. Bij bestelling wordt de PS Plus 12 maanden card binnen 5 minuten geleverd op je mail. Zo hoef je de deur niet uit, hoeft niet lang te wachten en kunt direct aan de gang.

Dreamgame treedt op als intermediair namens Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (zie artikel 9.3 van onze Algemene Voorwaarden)

1. Meld je aan bij je SEN-account. Als je er nog geen hebt, maak je er een op playstation.com
2. Ga naar de PlayStation®Store op je console of via onze website.
3. Selecteer de optie 'Codes inlossen' (voor PS Vita tik je eerst op het pictogram Opties onder aan het scherm).
4. Voer de 12 tekens van je tegoedboncode in en selecteer Doorgaan.
5. Volg de instructies op het scherm om je tegoedboncode in te wisselen.

OPMERKING:
Deze tegoedboncode is verstrekt door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (met bedrijfsnummer 03277793), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms

DreamGame BV © All Rights Reserved 2021 KvK-nummer: 64585816 · BTW-nummer: NL855731485B01 · Alle prijzen zijn inclusief BTW