• Officiële Retailer
  • Directe Levering
  • Veilig Shoppen

Playstation Network Card €20

€ 20,00
Zet op verlanglijst
Productomschrijving
Algemene Voorwaarden
Info Dreamgame

Waarom een PlayStation Network Card 20 Euro kopen bij Dreamgame?


Wij zijn een officiële en erkende verkoper van PlayStation Plus cards, deze kopen we rechtstreeks in bij de uitgever. Hierdoor weet je zeker dat je een werkende en officiële code koopt. Daarnaast bieden wij tevens een uitstekende klantenservice en 24/7 bestelmogelijkheid. Natuurlijk niet onbelangrijk: codes staan binnen 5 minuten op je mail!

 

PSN 20 EURO gebruiken

Een uitstekende manier om de uitgaven van jezelf, en die van je familie in de PlayStation Store te controleren is door gebruik te maken  van de PSN 20 euro. Je kunt krediet binnen de PlayStation Store uitgeven zonder gebruik te maken van je credit/debit card met de PSN card. Je hebt de mogelijkheid je PSN 20 euro voor honderden beschikbare producten binnen de PlayStation Store te gebruiken, zoals volledige games, films, avatars, muziek en veel meer. De PSN 20 euro is beschikbaar op elk apparaat dat toegang heeft tot de PlaySation Store. Voorbeelden zijn onder andere: PS3, PS4 en PS Vita.

 

PlayStation Network Card 20 EURO bestellen

Het is dus zó makkelijk om onze PlayStation Network Card 20 euro te kopen. Typ de vereiste gegevens in, voltooi de betaling en je bent klaar. De digitale code zal in je mailbox  verschijnen zodra je klaar bent met de betaling.


Dreamgame treedt op als intermediair namens Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (zie artikel 9.3 van onze Algemene Voorwaarden)

 

Instructies voor inwisselen
Details
Publisher Sony
Verzendmethode Digital
Voordelen van Dreamgame
   Officiële Retailer

 

   Directe Levering

 

   Veilig Shoppen