Playstation Netword Card 50 Euro

  • DRM: PlayStation

  • OS: PlayStation

  • Type: Gift Card

  • Publisher: Sony

  • Delivery Method: Digital

Dit product kan niet worden geactiveerd in Verenigde Staten
€ 60,50
Op voorraad

Voeg zonder een creditcard te gebruiken gemakkelijk geld aan je PlayStation®Network-portemonnee toe.

 

Waardeer je PSN-portemonnee op om volledige games, add-on-content en meer te kopen via de PlayStation®Store, toegankelijk met je PS4, PS3 en PS Vita Deze geweldige content vind je onder andere in de PlayStation®Store:

  • Games en add-on content 
  • Muziek
  • Avatars en thema's

Voor de nieuwste games, add-ons en meer .

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na levering van het voucher met code annuleren.
U ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Voor annulering en terugbetaling kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres support@dreamgame.com,telefoonnummer +31 553124766  of postadres Laan van Spitsbergen 130 , 7336 AX Apeldoorn.

De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 03277793), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers van 18 jaar of ouder met een Sony Entertainment Network-account (SEN-account) dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als je niet akkoord gaat met de voorwaarden.

 

Accounthouders kunnen bedragen in hun PSN-portemonnee gebruiken om te betalen voor content die in de PlayStation®Store verkrijgbaar is voor Nederlandse accounthouders. Er zijn nog meer restricties van toepassing voor accounthouders jonger dan 18 jaar. Bepaalde abonnementaankopen vereisen dat de accounthouder een betaalkaart heeft geregistreerd.

 

Een PlayStation®3-, PlayStation®Vita-, PlayStation®4-systeem of een ander compatibel Sony-systeem is vereist, evenals een werkende internetverbinding. Gebruiker draagt de kosten van een internetverbinding.

 

De tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld. Wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder jouw toestemming wordt gebruikt. Kan slechts één keer worden gebruikt.

 

De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.

Waarom een PlayStation Network Card 50 Euro kopen bij Dreamgame?


Wij zijn een officiële en erkende verkoper verkoper van PlayStation network cards 50 euro, deze kopen we rechtstreeks in bij de uitgever. Hierdoor weet je zeker dat je een werkende en officiële code koopt. Daarnaast bieden wij tevens een uitstekende klantenservice en 24/7 bestelmogelijkheid. Natuurlijk niet onbelangrijk: codes staan binnen 5 minuten op je mail!

 

PLAYSTATION NETWORK CARD 50 EURO GEBRUIKEN

Een uitstekende manier om de uitgaven van jezelf, en die van je familie in de PlayStation Store te controleren is door gebruik te maken  van de PlayStation Network card. Je kunt krediet binnen de PlayStation Store uitgeven zonder gebruik te maken van je credit/debit card met de PSN card 50 euro. Je hebt de mogelijkheid je PSN Card 50 euro voor honderden beschikbare producten binnen de PlayStation Store te gebruiken, zoals volledige games, films, avatars, muziek en veel meer. De PlayStation Network Card is beschikbaar op elk apparaat dat toegang heeft tot de PlaySation Store. Voorbeelden zijn onder andere: PS3, PS4 en PS Vita.

 

 

PSN 50 EURO bestellen

 

Het is dus zó makkelijk om onze PSN 50 euro te kopen. Typ de vereiste gegevens in, voltooi de betaling en je bent klaar. De digitale code zal in je mailbox  verschijnen zodra je klaar bent met de betaling.


Dreamgame treedt op als intermediair namens Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (zie artikel 9.3 van onze Algemene Voorwaarden)

1. Meld je aan bij je SEN-account. Als je er nog geen hebt, maak je er een op playstation.com
2. Ga naar de PlayStation®Store op je console of via onze website.
3. Selecteer de optie 'Codes inlossen' (voor PS Vita tik je eerst op het pictogram Opties onder aan het scherm).
4. Voer de 12 tekens van je tegoedboncode in en selecteer Doorgaan.
5. Volg de instructies op het scherm om je tegoedboncode in te wisselen.

OPMERKING:
Deze tegoedboncode is verstrekt door Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited (met bedrijfsnummer 03277793), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, Verenigd Koninkrijk. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. De volledige voorwaarden zijn van toepassing: www.playstation.com/legal/PSNTerms

DreamGame BV © All Rights Reserved 2021 KvK-nummer: 64585816 · BTW-nummer: NL855731485B01 · Alle prijzen zijn inclusief BTW