• Officiële Retailer
  • Directe Levering
  • Veilig Shoppen

Nintendo eShop Card €25

€ 25,00
Zet op verlanglijst
Productomschrijving
Algemene Voorwaarden
Info Dreamgame

Nintendo eShop Card 25 euro

 

Laten we beginnen bij het begin: wat is een Nintendo eShop Card? De Nintendo eShop Cards zijn het alternatief voor de creditcard. Wanneer je games wilt downloaden of toegang wil tot bijvoorbeeld exclusieve content heb je een tegoed nodig in het eShop-account. De card kunnen we het beste beschrijven als een prepaid tegoed. Het vertegenwoordigd een bepaalde waarde wanneer je de code invoert in de Nintendo eShop wordt het tegoed bijgevoegd. Wil je meer dan een aantal kleine aankopen kies dan voor de Nintendo eShop Card 25 euro.

 

Waarvoor kan ik mijn Nintendo eShop Card gebruiken?

Wanneer je kiest voor de eShop Card 25 euro heb je het middel om jouw Nintendo collectie uit te breiden. De eShop Card is de sleutel tot een nieuwe wereld aan nieuwe games, aanvullende content, vernieuwde indiegames, retrogames en meer! Dankzij het brede assortiment aan downloads maakt het niets uit of je nu de nieuwste games wilt spelen of niet genoeg kunt van de echte klassiekers zoals The Legend of Zelda, met de Nintendo eShop Card is er voor ieder wat wils.

  • Aanvullende content
  • Downloadversies van games
  • Exclusieve software
  • Exclusieve games
  • Virtual console-titels
  • 3D Classics

 

Waarom bij Dreamgame de Nintendo eShop Card 25 euro bestellen?

 

Ben jij klaar voor de nieuwe Nintendo ervaring? Dan zit je hier goed bij Dreamgame. Wij zijn een officiële en erkende verkoper van de Nintendo eShop Card 25 euro, deze kaart kopen wij rechtstreeks in bij de uitgever. Hierdoor weet je zeker dat je een werkende en officiële code koopt, zonder extra toeslagen. Daarnaast bieden wij tevens een uitstekende klantenservice en 24/7 bestelmogelijkheid. Bij bestelling wordt de Nintendo eShop Card 25 euro binnen 5 minuten geleverd op je mail. Zo hoef je niet te wachten op de postbode, maar kun je direct aan de slag!

Dreamgame treedt op als intermediair namens Nintendo of Europe GmbH (zie artikel 9.3 van onze Algemene Voorwaarden)

eShop Card tip:

Heb je meerdere Nintendo consoles, download dan de game op het console waarop je de game wilt spelen. De downloadversies worden namelijk niet gedeeld met de andere Nintendo consoles.

Instructies voor inwisselen
Details
Publisher Nintendo
Voordelen van Dreamgame
   Officiële Retailer

 

   Directe Levering

 

   Veilig Shoppen