Guild Wars 2 2000 Gem Card

  • Release Date: 28.08.2012

  • OS: PC

  • Type: Game Card

  • Publisher: NCSOFT

  • Delivery Method: Digital

Dit product kan niet worden geactiveerd in Verenigde Staten
€ 25,99
Op voorraad

Volg de onderstaande instructies om de code te activeren:

 

  1. Log in op Guild Wars 2
  2. Open het Black Lion Trading Company-paneel. (De standaard sneltoets is "O", of u kunt het leeuwpictogram linksboven in het spelscherm selecteren.)
  3. Selecteer de knop 'Code inwisselen' linksboven in het Gem Store-paneel
  4. Volg de instructies op het scherm om je seriecode in te wisselen voor edelstenen. Zorg ervoor dat u de code handmatig invoert!

De code voegt 2000 Guild Wars 2 In-game Gems toe. Voeg de edelstenen toe met de Black Lion Trading Company in de edelstenenwinkel vanuit het spel.

 

Edelstenen zijn de in-game valuta die nodig is om dingen in de Gem Store te kopen. Edelstenen kunnen met echt geld worden gekocht en worden uitgegeven om gemaksartikelen, accountservices of decoratieve artikelen te krijgen. Net als in-game items kunnen ze bij de handelspost worden ingeruild voor andere spelers voor munten.

 

In de Gem Store kunnen spelers verschillende items kopen met edelstenen als valuta. Het is toegankelijk via de Black Lion Trading Company. De meeste gekochte artikelen worden onmiddellijk via de post bezorgd. Met edelstenen kun je stijlen, verbruiksartikelen, services, accounts, boosts, mini's en / of updates kopen.

DreamGame BV © All Rights Reserved 2021 KvK-nummer: 64585816 · BTW-nummer: NL855731485B01 · Alle prijzen zijn inclusief BTW