• Officiële Retailer
  • Directe Levering
  • Veilig Shoppen

Blog

Civilization VI

Door Vitaly 11 augustus 2017
Civilization VI


Willekeurige oorlogsverklaringen, beschuldigingen van alle kanten, schimmige deals van willekeurige naties en ‘Nuclear Gandhi’. Het kan niet anders als Civilization zijn waar ik over schrijf. Ongeveer een jaar geleden bracht 2K alweer de 6e editie uit van deze beroemde spellenserie. Ik was te druk met het spelen van het spel om een review te schrijven, tot nu…

Review: Broforce

Door Robert 1 augustus 2017
Broforce


Broforce is een unieke 2D run-and-gun platformer die zowel een homage als parodie is op de bombastische actieheldenfilms uit de Jaren 80 en 90. De levendige 16-bit retropixels doen me denken aan de tweede Duke Nukem uit 1993. De verwijzingen naar actiefilmhelden waar Broforce je mee om de oren slaat zijn zó cheesy dat ze praktisch kunnen doorgaan voor cheddar. Gelukkig hebben de ontwikkelaars bij Free Lives ervoor gezorgd dat hun cheddar onderdeel is van een sappige gameplayburger.

Posted in: Blogs Tags: Reviewbroforce

Review: Farpoint

Door Gurty 25 juli 2017
Farpoint


Eindelijk komt Sony met een echte VR-game aanzetten. Na een serieus spel zoals Rigs, waarvan later de nek werd omgedraaid, hebben we nu Farpoint. Ontwikkeld door Impulse Gear en exclusief voor PlayStation VR in combinatie met de AIM Controller, volgens Sony de gouden combinatie die PSVR nodig heeft, maar is dat ook zo?

Posted in: Blogs Tags: Reviewfarpointvirtual reality

Review: Cities: Skylines – Mass Transit

Door Vitaly 18 juli 2017 Geen reactie
Cities: Skylines - Mass Transit


Welkom in Nieuw Mogee. Een fictieve stad in Cities: Skylines, losjes gebaseerd op een logische mix tussen de Nederlandse stad Apeldoorn, en de Zweedse stad Linköping. Het is een rustig stadje met waar een kleine 50.000 citizens een rustig bestaan genieten. Cities: Skylines is al ruim twee jaar geleden uitgekomen maar nog steeds razend populair. De laatste uitbreiding focust zich op openbaar vervoer. Aan mij de eer om de nieuwe features in de praktijk te testen.