• Officiële retailer Gamecodes
  • Directe digitale levering*
  • Veilig Shoppen en downloaden

Blog

Review: Farpoint

Door Gurty 25 juli 2017
Farpoint


Eindelijk komt Sony met een echte VR-game aanzetten. Na een serieus spel zoals Rigs, waarvan later de nek werd omgedraaid, hebben we nu Farpoint. Ontwikkeld door Impulse Gear en exclusief voor PlayStation VR in combinatie met de AIM Controller, volgens Sony de gouden combinatie die PSVR nodig heeft, maar is dat ook zo?

Posted in: Blogs Tags: Reviewfarpointvirtual reality

Review: Cities: Skylines – Mass Transit

Door Vitaly 18 juli 2017 Geen reactie
Cities: Skylines - Mass Transit


Welkom in Nieuw Mogee. Een fictieve stad in Cities: Skylines, losjes gebaseerd op een logische mix tussen de Nederlandse stad Apeldoorn, en de Zweedse stad Linköping. Het is een rustig stadje met waar een kleine 50.000 citizens een rustig bestaan genieten. Cities: Skylines is al ruim twee jaar geleden uitgekomen maar nog steeds razend populair. De laatste uitbreiding focust zich op openbaar vervoer. Aan mij de eer om de nieuwe features in de praktijk te testen.

3DFX

Door Gurty 8 juni 2017 Geen reactie

3DFX In deze blogpost gaan we het hebben over een stukje retro hardware genaamd 3dfx. Op het moment van spreken ben ik zelf bezig met het bouwen van een 3dfx Voodoo Retro PC. Het systeem bevat als processor een Intel Pentium III met daarbij als videokaart de Nvidia TNT2 en daarnaast twee 3dfx Voodoo 2 kaarten in SLI. Waarom ik deze PC bouw is vanwege nostalgische redenen. Maar eerst een stukje geschiedenis van 3dfx.

Tags: 3DFX

2d-game Sonic Mania komt in augustus terug

Door Zenny 1 juni 2017 Geen reactie

De magie van gamen

Door Geronimo Matulessy 18 mei 2017 Geen reactie

“Hij zit links. Als je wacht dan komt hij vanzelf, hij moet de bom wel defusen” - spreekt een kalme teamgenoot door de headset in de groepchat. Waarop dat moment nog vier andere clangenoten mijn bewegingen tijdens een clanmatch van Call of Duty 4 kunnen volgen ..."

Ubisoft kondigt Far Cry 5, The Crew 2 en een nieuwe Assassin’s Creed aan.

Door Gurty 18 mei 2017 Geen reactie

Pro Evolution Soccer 2018 op 14 september in Nederland verkrijgbaar

Door Geronimo Matulessy 18 mei 2017 Geen reactie

Op de pagina van TrueArchievements is informatie beschikbaar over het nieuwste voetbalspel. Wat kan de die-hard voetballiefhebber verwachten?

'The Sims Mobile' komt met release

Door Zenny 11 mei 2017 Geen reactie

De uitgever Electronic Arts heeft The Sims Mobile aangekondigd. De game is al gelanceerd in Brazilië en komt binnenkort ook wereldwijd uit. De game zal voor zowel Android als iOS beschikbaar zijn, wanneer is nog niet bekend.

Morgen start de open béta van "Quake Champions"

Door Gurty 11 mei 2017 Geen reactie

Het doel van deze open bèta is om grootschalige technische testen uit te voeren. Ook is er een nieuwe spelmodus beschikbaar. Wat houdt dat laatste precies in?

Oprichter Revi Leatemia (41) is ambitieus: "Ik wil dat mensen zich identificeren met Dreamgame"

Door Geronimo Matulessy 11 mei 2017 Geen reactie

Dreamgame is ambitieus en richt zich vanaf nu ook op het bouwen van een eigen community. Het blijft niet alleen bij het verkopen van spellen. “Ik wil dat mensen zich kunnen identificeren met Dreamgame. Het doel is om mensen een breed platform te bieden waar gamers zich thuis voelen”, aldus oprichter Revi Leatemia (41).