• Officiële Retailer
  • Directe Levering
  • Veilig Shoppen

Xbox Live Gold

2 Artikelen

per pagina

2 Artikelen

per pagina

Xbox Live Gold Kopen

Game samen met je vrienden met Xbox Live Gold en haal het meeste uit je Xbox! Veel spellen bieden namelijk een geweldige multiplayer ervaring die je niet wilt missen. Naast dat je al je favoriete spellen nu samen met je vrienden online kan spelen, biedt Xbox Live Gold ook tal van andere voordelen die je anders mis loopt, zoals bijvoorbeeld exclusieve kortingen! Daarnaast bieden wij een razendsnelle service, na bestelling ontvang je de Xbox Live Gold code binnen 5 minuten op je mail en kun je deze direct activeren.

Hoe duur zijn Xbox Gold kaarten?

De kosten van een Xbox Gold kaart hangt natuurlijk af van hoe lang het lidmaatschap duurt. Zo is de goedkoopste kaart bij Dreamgame al vanaf €18,49 te krijgen die goed is voor 3 maanden Xbox Live Gold. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om lidmaatschap voor 12 maanden aan te schaffen. Het voordeel van een langer lidmaatschap is dat je omgerekend iets minder je per maand betaald. Het loont dus om voor een duurder lidmaatschap te kiezen. Weet je echter niet zeker of Xbox Live Gold wel iets voor jou is? Probeer het dan eerst uit door een lidmaatschap van 3 maanden te kopen, het is namelijk altijd mogelijk om later voor een langer lidmaatschap te kiezen.

Hoe werkt een Xbox Gold Kaart?

Het is heel simpel om een Xbox Live Gold kaart te bestellen bij Dreamgame. Je kiest uit welke kaart je wilt kopen en drukt op ‘bestel nu’. Vervolgens vul je via onze one-page checkout je informatie in en kies je een geldige betaalmethode. Na betaling ontvang je binnen vijf minuten je Xbox Live Gold kaart op je email welke je direct kunt activeren. Na activatie kun je meteen genieten van de voordelen van Xbox Live Gold!

Waarom Xbox Live Gold kopen bij Dreamgame?

Wij zijn een officiële en erkende verkoper van Xbox Live Gold kaarten, deze kopen we dus rechtstreeks in bij de uitgever. Je weet hierdoor zeker dat je een officiële en werkende code koopt. Daarnaast bieden wij tevens een uitstekende klantenservice en 24/7 bestelmogelijkheid. Natuurlijk niet onbelangrijk: codes staan binnen 5 minuten op je mail!